www.alfa.mk

1718 ms

Microsoft-IIS/7.5

utf-8

Rank of world for alfa.mk is 585423. The text of title is ALFA TV and Html Meta Description Text is Алфа ТВ. Server name's for this site is Microsoft-IIS/7.5 works with 1718 ms landing page speed. Also Internet Protokol address (IP) is 195.26.154.185. Html Encoding (Character Sets) is utf-8. Estimated value is almost $3696.

Site Title ALFA TV
Keywords AlfaTV, Semos,
Charset utf-8
Page Speed 1718 ms
Site Host alfa.mk
Site IP 195.26.154.185
Site Server Microsoft-IIS/7.5
Alexa Rank 585423

Keywords Density

Keyword Use Count(times) Use Rate(%)
повеќе11 times1.59 %
македонија10 times1.45 %
алфа8 times1.16 %
свет5 times0.72 %
мечка5 times0.72 %
автопатот5 times0.72 %
тетово-скопје5 times0.72 %
живот4 times0.58 %
серија4 times0.58 %
часот4 times0.58 %
утре4 times0.58 %
одбележи4 times0.58 %
двата4 times0.58 %
историски4 times0.58 %
илиндена4 times0.58 %
против4 times0.58 %
преку3 times0.43 %
економија3 times0.43 %
црна3 times0.43 %
хроника3 times0.43 %
балкан3 times0.43 %
култура3 times0.43 %
спорт3 times0.43 %
20163 times0.43 %
здравје3 times0.43 %
стил3 times0.43 %
понеделник3 times0.43 %
петок3 times0.43 %
постои3 times0.43 %
збор3 times0.43 %
акција3 times0.43 %
усмртена3 times0.43 %
џихад3 times0.43 %
русија3 times0.43 %
началникот3 times0.43 %
величковски3 times0.43 %
посета3 times0.43 %
македонските3 times0.43 %
мировници3 times0.43 %
република3 times0.43 %
години3 times0.43 %
имаат3 times0.43 %
полицаец3 times0.43 %
дека3 times0.43 %
меѓу3 times0.43 %
лето3 times0.43 %
скопје3 times0.43 %
како3 times0.43 %
моментална3 times0.43 %
температура3 times0.43 %

Link Analyse

Text Link Rel Target
црна хроника./news.aspx?id=црна-хроника
хамилтон со нов триумф./news.aspx?id=112151
убиен полицаец со нож во средорек – куманово./news.aspx?id=112141
сцена./news.aspx?id=сцена
стефановски трет на маратон во канада./news.aspx?id=112152
спорт./news.aspx?id=спорт
смешни фудбалски моменти.http://www.youtube.com/watch?v=d54se76pg-q_blank
светот во 2 минути: јапонијаhttp://www.youtube.com/watch?v=p10yjonnosw_blank
свет./news.aspx?id=свет
руски шегаџија зеза полицаец со хрчак играчкаhttp://www.youtube.com/watch?v=ewgj--29f_m_blank
редакцијаredakcija.aspx
ракомет лига на шампиони 2015/2016/news.aspx?id=ракомет-лига-на-шампиони-2015/16
псж со понуда за гризман./news.aspx?id=112150
програмски дел на алфа тв./programskidel.aspx
преглед на неделната програма./programatv.aspx
посебни објави./news.aspx?id=посебни-објави
повеќе./news.aspx?id=112161
офанзива на сириските бунтовници во алепо./news.aspx?id=112163
откачен свет 2013http://www.youtube.com/watch?v=oggbnjdmaty_blank
новиот хари потер веќе урива рекорди./news.aspx?id=112010
многу смешен продавач на сладолед во турцијаhttp://www.youtube.com/watch?v=geft3khlbmq_blank
мечка усмртена на автопатот тетово-скопје./news.aspx?id=112161
мачор преживеа перење и центрифуга./news.aspx?id=112074
маркетингmarketing.aspx
македонија./news.aspx?id=македонија
луѓето навистина имаат шесто сетило?./news.aspx?id=112136
култура./news.aspx?id=култура
контактkontakt.aspx
интервју со димитар богов, гувернер на нбрм./news.aspx?id=112116
имагинацијата нема граници - скриен базен!!!http://www.youtube.com/watch?v=r-xtfsv7l3u_blank
ид повикува на џихад против русија./news.aspx?id=112157
здравје./news.aspx?id=здравје
започна демирхисарското културно лето./news.aspx?id=111342
заврши емитувањето на тв серијата „цимери“./news.aspx?id=100320
за алфа твzaalfatv.aspx
живот и стил./news.aspx?id=живот-и-стил
еулекс ќе отпушти 800 вработени./news.aspx?id=112164
еп ракомет 2016/news.aspx?id=еп ракомет 2016
економија./news.aspx?id=економија
дали сланината и колбасите не убиваат./news.aspx?id=108897
гледајvesti.aspx?id=1&vest=
гитла и гледај како се игра...http://www.youtube.com/watch?v=_cztekdjqj8_blank
во новаци културно лето и со класична музика./news.aspx?id=111295
бијонсе „собра“ најмногу ем-ти-ви номинации./news.aspx?id=112038
балкан./news.aspx?id=балкан
mobilehttp://m.alfa.mk

Response

Cache-Controlprivate
Content-Length107303
Content-Typetext/html; charset=utf-8
DateMon, 01 Aug 2016 11:51:58 GMT
ServerMicrosoft-IIS/7.5
X-AspNet-Version2.0.50727
X-Powered-ByASP.NET

Mata Tags

authorsemos
content-typetext/html; charset=utf-8

H Tags

h2балкан
вести гледај
временска прогноза за 01.08.2016
економија
ексклузивно
живот и стил
здравје
ид повикува на џихад против русија
култура
македонија
македонија утре ќе ги одбележи двата историски илиндена
мечка усмртена на автопатот тетово-скопје
откачен свет
преглед на неделната програма
свет
спорт
сцена
црна хроника
h3бијонсе „собра“ најмногу ем-ти-ви номинации
битола:
еулекс ќе отпушти 800 вработени
заврши емитувањето на тв серијата „цимери“
изложба „universe integrity allusion“ на „скопско лето“
луѓето навистина имаат шесто сетило?
мечка усмртена на автопатот тетово-скопје
офанзива на сириските бунтовници во алепо
охрид:
програмски дел на алфа тв
скопје:
словенечки и шкотски научници открија „ген на виткоста“
стефановски трет на маратон во канада
убиен полицаец со нож во средорек – куманово
h4најдобро оценети
најкоментирани
најчитани

CSS Files

1/alfatv.ico
2alfatv.ico
3css/dropdown.css
4css/jquery.fancybox-1.3.4.css
5css/lightbox.css
6css/main.css
7rss.aspx

JS Files

1/scripts/gemius.js
2/webresource.axd?d=ww8cyslg9nf8ldrlvfkqvntqs2nozzrfbswdk0uq5sknrbd87kjgzifjlhgz_bbgmz8xj9o2muaj9vndypsr7nmc7gq1&t=635588654575142005
3js/chart.js
4js/classie.js
5js/effects.js
6js/jquery.caroufredsel-6.1.0-packed.js
7js/jquery.fancybox-1.3.4.pack.js
8js/jquery.localscroll-1.2.5.js
9js/jquery.scrollto-1.3.3.js
10js/jquery.serialscroll-1.2.1.js
11js/jquery.tinyscrollbar.js
12js/jquery-1.8.3.min.js
13js/lightbox.js
14js/modaleffects.js
15js/modaleffects2.js
16js/ui.js
17js/ui_002.js
18js/website.js